Scuba4u is een initiatief van de Nederlandse Onderwatersport Bond en gericht op mensen die al een duikbrevet hebben, maar die bijvoorbeeld alleen op vakantie duiken.

Tijdens de opfristraining besteden we aandacht aan het oppoetsen van je kennis en vaardigheden zodat je tijdens je vakantie niet helemaal onvoorbereid het water weer induikt. De training bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte en duurt maximaal één dagdeel.
In het theoriegedeelte komen onder andere medische aspecten (ademen, decompressieziekte, duikmedische keuring), techniek (duiktabellen, planning, grenzen van je brevet) en communicatie (handsignalen, buddysysteem) aan bod.
In het praktijkgedeelte gaat het onder andere over de opbouw, controle en afbouw van je materiaal, het gebruik van je ademautomaat, verhelpen van kramp, het klaren van je masker, trimmen en gecontroleerd afdalen en opstijgen. 

Na zo’n opfristraining voelt alles weer vertrouwd, zodat je weer volop kunt genieten van het duiken. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of het maken van een afspraak*.

Duikdeal: Opfristraining voor €40,-

*Altijd op een vrijdagavond, in afstemming